Antal besökare

torsdag 7 oktober 2010

Veckobrev 8 oktober

Hej på er!
Nästa vecka är det dags för det första helt digitala veckobrevet. Det innebär att ni kommer att få läsa veckobrevet på bloggen eller på Schoolsoft. Om ni inte har loggat in på Schoolsoft ännu, så gör det! Där finns veckobrev, aktuella händelser och nyheter om skolan. Om du inte har internet hemma, så meddela mig snarast! Jag skickar då såklart hem veckobrev och annan aktuell information på vanlig papperskopia.
Den här veckan har halva klassen bakat, och på fredagen blev det fikakalas på äppelpaj och äppelmuffins! Mums! Nästa vecka får resten av klassen baka, och så lyxar vi till det med en fika till!

Vi har äntligen fått våra Skoldagböcker och 3:ans mattebok! Härligt! De har varit försenade från förlagen, men nu är de här. I Skoldagboken skriver barnen in kom-ihåg och läxor. De skriver också ett mål varje måndag, och på fredagen får de skriva hur de har lyckats med sitt mål. Det finns en lärare/föräldrar-ruta som ni kan skriva meddelanden i till oss lärare, istället för att skicka med lappar.
Skoldagboken är en väldigt viktig bok! Den ska alltid ligga i skolväskan, så att vi i skolan och ni där hemma kan läsa i den.

FÖRÄLDRAMÖTE:
När? 27 oktober kl 18.30-19.30
Var? Matsalen
Vem? Alla föräldrar på skolan
Vad? Kolla på Schoolsoft så får du veta mer...

NÄSTA VECKA:
onsdag: veckans ord, läsläxa 3:or, idrott, läxstuga
torsdag: matteläxa, engelskaläxa

BRA ATT VETA:
Skolans tel.nr: 0768-53 67 74
Hemsidan: www.karl-oskarskolan.se
Blogg: www.nyaoxhagsskolan3-5.blogspot.com
Länk till Schoolsoft hittar du på hemsidan!

Trevlig helg!
Yvonne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar