Antal besökare

fredag 17 december 2010

Julhälsning!

Tänk att vi redan är framme vid jullovet nästa vecka. Vad fort den här terminen har gått! Det har varit fantastiskt roligt att starta upp den Nya Oxhagsskolan tillsammans med duktiga kollegor, mycket engagerad rektor, våra underbara elever och med ett härligt stöd från er föräldrar!
Jag ser verkligen fram mot en ny termin med er. Då hälsar jag och Marie er hjärtligt välkomna tillbaka! Jag kommer att vara i klassen tisdag och torsdag. Onsdag och fredag har jag administrativt arbete på skolan. Marie kommer att vara på skolan alla dagarna.
Skolstarten är kl 08.10 måndag 10 januari 2011. Men innan dess ska ni ha ett härligt jullov - med snö, lek och avkoppling.
När vi ses i januari har en klasskompis slutat här hos oss, och en annan börjar.

Nästa vecka kommer vi att julpyssla lite i klassen på tisdag. Onsdag 22 december är julavslutning. Den dagen kommer vi att ha lite morgonmys i klassen fram till rasten, kl 10 dansar vi in julen runt granen i gympasalen tillsammans med klass 1-2 och förskoleklassen, och efter lunch avslutar vi med film tillsammans i förskoleklassens rum.


Med önskan om en God helg,
God Jul & Gott Nytt År

/Yvonne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar