Antal besökare

torsdag 18 november 2010

Veckobrev 19 november

Hej på er!
Vädret till trots har vi haft en härlig vecka. Även om solen inte skiner ute, så finns det många små solar som skiner inne - i ansiktet på alla glada barn! Och vilka arbetsmyror de är! De jobbar så flitigt på lektionerna. Härligt!

måndag 22/11 är det som ni vet studiedag och skolan är stängd.
onsdag 24/11 och 1/12 ska klass 3-5 till simhallen. Vi går dit och hem. Simträningen är kl 10-11. Kom ihåg badkläder, handduk och duschsaker. Ett hänglås till skåpet och en frukt kan också vara bra att ha med sig.

Ni har alla fått hem ett brev, samt sångtexter till Lucia. På brevet finns en lapp som vi vill att ni fyller i och lämnar tillbaka till skolan. Repetitionerna är i full gång, och barnen är jätteduktiga på att sjunga!

Fortsätt att kolla upp skridskor till 11/2. Bra att vara förberedd!

Kom ihåg att ni nu har möjlighet att köpa glöggbiljetter för 10 kr till Julmarknaden 13/12! De finns att köpa på skolan, och ni kan skicka pengar med barnen om ni vill. Julmarknaden kommer att bli en härlig kväll med musik, sång och aktiviteter! Om ni, eller någon ni känner, vill bidra med något till marknaden så går det utmärkt att meddela oss! Det kan vara allt från en förening som vill visa sin verksamhet, till någon som vill spela dragspel...! Det är roligt om många vill vara med och göra det till en härlig kväll i Oxhagen!

NÄSTA VECKA:
måndag: studiedag
onsdag: veckans ord, läsläxa 3:or, simhallen, läxstuga kl 14.30-15.30
torsdag: matteläxa, engelskaläxa (läsläxa)
fredag: veckoläxa i Skoldagboken
BRA ATT VETA:
Skolans tel.nr: 0768-53 67 74
Hemsidan: www.karl-oskarskolan.se
Blogg: www.nyaoxhagsskolan3-5.blogspot.com
Länk till Schoolsoft hittar du på bloggen och på hemsidan!

Trevlig helg!
Yvonne 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar