Antal besökare

fredag 26 november 2010

Veckobrev 25 november

Hej allihop!

Vilken vinter det har blivit! Barnen (och jag med) har haft jätteroligt i snön. Mest populär är pulkabacken vid gympasalen. Roligt!

Nästa vecka kommer Elevrådet att ha sitt första möte med Per-Ola. Då medverkar Juwana och Patrick från 3:an, och Tuana och Ardian från 4:an.

Vi gör ett besök till i simhallen på onsdag. Det känns väldigt roligt att gå dit med klassen igen, eftersom de var så duktiga i onsdags!

När fredagen är slut har jag träffat er alla på utvecklingssamtal. Det har varit så roligt och trevligt att träffas! Jag kommer att skicka hem kopior med barnen på de papper (IUP och skriftliga omdömen) vi gick igenom på mötet.

På fredag 3 december och måndag 6 december ska vi ha en julpysseldag. Då delar vi in alla våra elever i grupper, och de får göra olika saker t ex olika sorters julgodis som vi ska sälja på julmarknaden 13 december. Kom ihåg att ni kan köpa glöggbiljetter för 10 kr! Pengarna går till barnen på skolan. Elevrådet får besluta hur de ska användas.

Jättebra att eleverna har varma kläder på sig! Det är termobyxor, mössa och vantar som gäller. Då blir leken rolig! Och detta är barnen duktiga på.


NÄSTA VECKA:
onsdag: veckans ord, läsläxa 3:or, simhallen, läxstuga kl 14.30-15.30
torsdag: matteläxa, engelskaläxa (glosor)
fredag: veckoläxa i Skoldagboken, pysseldag
BRA ATT VETA:
Skolans tel.nr: 0768-53 67 74
Hemsidan: www.karl-oskarskolan.se
Blogg: www.nyaoxhagsskolan3-5.blogspot.com
Länk till Schoolsoft hittar du på bloggen och på hemsidan!

Trevlig helg!
Yvonne 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar