Antal besökare

fredag 11 februari 2011

VECKOBREV V 7


Idag har vi varit i ishallen!  Alla barnen tyckte det var jätteroligt, även om skridskorna klämde här och där. I början var det vingligt men träning ger färdighet och mot slutet spelades det hockey för fulla muggar! Vi lekte även lekar på isen och mest populärt var "Kom alla mina kycklingar!" Ett och annat blåmärke har vi nog allihop efter dagens strapatser!


Lördagen den 2 april är det Skolans Dag på Nya Oxhagsskolan.  Då är ni alla hjärtligt välkomna hit för att vara med era barn i skolan. Vi börjar klockan 9.00 och dagen kommer att innehålla, förutom klassrumsaktiviteter, en massa roliga inslag, både inne och ute. Mer information om detta kommer i en separat inbjudan senare. Kompensation för den här dagen blir måndagen den 16 maj då alla barn är lediga från skolan och fritids. Observera att fritids har stängningsdag då.

På tisdag träffas vi I klassrummet klockan 18.00 och jag ber er att kontrollera så att ni har inloggningsuppgifter till Schoolsoft som fungerar. Om ni inte har det så ska vi ordna det till mötet. Dagordning för mötet läggs ut på Schoolsoft.

Läxor som ges nästa vecka skall vara gjorda till vecka 9. Vi kommer efter lovet att börja arbeta med mattespråket, vilket innebär att vi tar upp ett matematiskt begrepp om dagen som vi pratar om, använder på olika sätt och sedan skriver ned i egna matteordlistor. Dessa kommer ni så småningom få se förknippade med en hemuppgift.

INFORMATION FRÅN FRITIDS:
Måndag: Alla hjärtans dag pyssel
Tisdag: utflykt - vi är tillbaka c.a. 15.15.
Onsdag: År 3-5 spelar Wii, övriga jobbar vidare med spargrisarna.
Torsdag: Vi spelar spel, pysslar 
Fredag: Göra färdigt. Mys

Trevligt veckoslut önskar Marie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar