Antal besökare

torsdag 21 april 2011

VECKOBREV V 18

Hej alla barn och föräldrar!
Nästa vecka stundar en välförtjänt skolledig vecka för alla barnen. De har jobbat på med sitt skolarbete jättebra under de sista veckorna.
Idag har det varit påskaktiviteter för hela slanten med påskpyssel, äggpickning och äggrullning. En och annan grön groda har slunkit ned också…
Tävlingen med att picka ägg mot varandra vann Ken i klass 3-5, Max i klass 1-2 och Jonathan i förskoleklassen. Max tog sedan hem storsegern!  Äggrullningen vann Anna och Bleron.

Veckan efter påsklovet händer följande:
Måndagen den 2 maj kommer tandsköterskan på besök till oss för att prata tänder och tandvård.
Tisdagen den 3 maj vill vi att de barn (med samtycke av er föräldrar) som har cykel och hjälm tar med dem till skolan. Vi ska ha cykelträning ute på skolgården. Detta för att kontrollera barnens cykelkunskaper inför eventuella utflykter på cykel under våren.

Vecka 19 har vi hälsovecka på Nya Oxhagsskolan, vilket innebär en del schemabrytande aktiviteter. Bland annat ska år 2-5 till Norrliden och prova på boxning. 

Läxor att komma ihåg under lovet är bara veckans ord som barnen fick nya i måndags. Nya läxor får de på måndagen efter lovet. 
Efter lovet börjar det även bli dags för utvecklingssamtal för de elever som gör de nationella proven. Barnen har fått med sig tider hem idag och dessa kommer även att läggas ut på Schoolsoft. Jag vill att ni bekräftar att ni kan komma genom att skicka tillbaka svarstalongen så snabbt som möjligt efter lovet. Några dagar innan samtalet kommer ni att få hem underlag för samtalet som ni ska läsa genom och fylla i. Det är utkast till IUP, skriftliga omdömen samt en enkät hur barnen trivs i skolan.  


Glad Påsk och en önskan om ett skönt och avkopplande lov!
 Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar