Antal besökare

fredag 1 april 2011

VECKOBREV V 14


Hej alla barn och föräldrar!
Nu är det dags! Skolans dag går av stapeln klockan 9.00 i morgon bitti och då är ni alla hjärtligt välkomna! Dagen börjar med lektionspass i klassrummen och efter det är alla välkomna till matsalen där det serveras lättare förtäring till både föräldrar och barn. Efter detta blir det guidning runt skolan; föreningsaktiviteter utomhus och provsmakning av ”Världens mat”. Vi avslutar med en musik och dansshow i matsalen kl 13.00.
Den här veckan har förutom förberedelser till Skolans Dag även innehållt frösådd uppe i vårt klassrum. Vi har sått solrosfrön, smörgåskrasse, kattgräs, tomat och paprika. Nu har barnen ansvar att vattna sin sådd och vi ska dokumentera plantornas väg från frö till färdig planta. Det blir spännande!

På måndag är det skräpplockardag och då har vi ett utepass mellan 10.00 och 11.30 då vi tillsammans med Särskolan gör rent och snyggt på och omkring vår skolgård. Lunchen kommer att serveras utomhus.

Onsdag och torsdag är studiedagar och därför blir det förändringar i läxorna: måndag: veckans ord; fredag: matte (som de får på måndag).

INFORMATION FRÅN FRITIDS:
Måndag: vi leker och pysslar
Tisdag: utflykt
Onsdag: studiedag
Torsdag: studiedag 
Fredag: vi leker och pysslar

Trevlig helg!
Hälsningar Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar