Antal besökare

fredag 26 augusti 2011

VECKOBREV V 35


 Välkomna till en ny termin med oss på Nya Oxhagsskolan!

Jag hoppas att ni alla haft ett skönt sommarlov. För mig känns det jättekul att komma tillbaka och träffa era barn igen! Vi har mycket spännande att se fram emot under hösten!

Vi välkomnar två nya elever till klass 4-6. Det är Omer och Mustafa som har börjat hos oss i årskurs 6. Jättevälkomna ska ni vara!

Den 1 september drar vi igång vår nya hemsida och med den kommer även våra nya bloggar. Ni hittar hemsidan på samma adress som tidigare.

Schoolsoft kommer vi att använda oss mer av det här läsåret och därför är det jätteviktigt att ni därhemma har inloggningar som fungerar. Hör av er till skolan om det är något som krånglar. Där kan ni sjukanmäla era barn och få information om vad som händer på skolan. 

Under fliken Schema, Klassplanering har jag lagt ut en kort veckoplanering för engelska, svenska och matte.  På Schoolsoft ligger även alla dokument som ni behöver ha för att ex. be om ledigt eller ansöka om fritidsplats.

Vi har nytt telefonnummer till skolan: 0480-41 10 41
Använd detta nummer när ni vill nå oss (gäller både skolan och fritids). Sjukanmälningar görs först och främst via Schoolsoft men det går bra att lämna meddelande på telefonen också.

Schema lämnas ut nästa vecka.
Start och sluttider är följande:
Måndag: 08.10-14.10
Tisdag:  8.10-14.10
Onsdag: 8.10-14.30
Torsdag: 8.10-14.30
Fredag: 8.10-14.10


Nyheter den här hösten:
·         Marie Horn som är mentor för förskoleklassen som kommer att ha idrott med klass 4-6 på fredagar.
·         Torsdagar har vi träslöjd med John Wändesjö.
·         Hemkunskap varannan onsdag med Nina för år 5 och 6.

Den 7 september har hela skolan friluftsdag på Fredriksskans. Vi kommer att gå gemensamt från Nya Oxhagsskolan kl 8.10. Eleverna skall vara ombytta i träningskläder och gympaskor när de kommer till skolan. Ta gärna med en fylld vattenflaska. Vi är ute hela dagen så det är kläder efter väder som gäller. Även lunchen serveras ute.

Från och med nästa vecka kommer vi att börja skriva i Skoldagboken om vad som händer i skolan och vilka läxor som barnen har. Vi kör igång litet smått med läxa i matte nästa vecka. Jag vill att ni tittar i den tillsammans med era barn varje dag och på fredagarna vill jag även att ni ska fylla i ”föräldrarutan” att ni läst utvärdering av veckan.

Trevlig helg önskar Marie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar